vyprodáno / není v prodeji

Nepálské vonné tyčinky Spiritual home harmony and joy s vůní z himálajských hor. Unikátní, ručně vyráběně, tibetské vonné tyčinky z Nepálu, bez bambusové štěpiny. Vůně těchto tyčinek je poctou třem drahokamům, kterými jsou Buddha, Dharma (způsob bytí) a Sangha (společenství lidí). Tyčinky jsou vyráběny podle tradičních receptur popsaných v tantrickém textu Karavira Tantra, který popisuje sílu léčivých rostlin a jejich pozitivní vliv na lidské zdraví. Vůně tyčinek je vhodná při cvičení jógy, při meditaci a relaxaci. Pro jejich výrobu se používají vzácné aromatické vysoce kvalitní čisté květinové esence, oleje a vonná dřeva podle buddhistického náboženství. Jejich vůně je očišťující, uvolňující a pomáhá potlačit negativní energii. Vytvořte si prostřednictvím jemné vůně láskyplný a harmonický domov pro zvýšení prožitků radosti. Použití: Tyčinku umístíme do stojánku, zapálíme, po několika vteřinách sfoukn Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Vonné tyčinky Spiritual home - harmonie a radost

Nepálské vonné tyčinky Spiritual home harmony and joy s vůní z himálajských hor. Unikátní, ručně vyráběně, tibetské vonné tyčinky z Nepálu, bez bambusové štěpiny. Vůně těchto tyčinek je poctou třem drahokamům, kterými jsou Buddha, Dharma (způsob bytí) a Sangha (společenství lidí). Tyčinky jsou vyráběny podle tradičních receptur popsaných v tantrickém textu Karavira Tantra, který popisuje sílu léčivých rostlin a jejich pozitivní vliv na lidské zdraví. Vůně tyčinek je vhodná při cvičení jógy, při meditaci a relaxaci. Pro jejich výrobu se používají vzácné aromatické vysoce kvalitní čisté květinové esence, oleje a vonná dřeva podle buddhistického náboženství. Jejich vůně je očišťující, uvolňující a pomáhá potlačit negativní energii. Vytvořte si prostřednictvím jemné vůně láskyplný a harmonický domov pro zvýšení prožitků radosti.

Použití: Tyčinku umístíme do stojánku, zapálíme, po několika vteřinách sfoukneme a necháme doutnat. Zapálenou tyčinku nenechávejte nikdy bez dozoru, chraňte před dětmi.

20 tyčinek v balení
Doba hoření: cca 65 minut
Vyrobeno v Nepálu

Další Vonné tyčinky