vyprodáno / není v prodeji

Vonné tyčinky Premium Om ritual vyrobené z vysoce kvalitních 100% přírodních květinových výtažků, exotických olejů a koření podle tradičních receptur indické ajurvédy - indického lékařství, na bambusové štěpině. Zpívání mantry "Om Namah Shivaya" přináší mír do našeho srdce, posiluje radost a oblažuje duši. Mantra je spojena s božskou láskou, milostí, pravdou a bližností. Pomáhá dosáhnout seberealizace během meditace. Vůně tyčinek je vhodná při cvičení jógy, při meditaci a relaxaci. Vytvořte si prostřednictvím jemné aromatické vůně uklidňující atmosféru pro meditaci, odpočinek a navození pocitu harmonie, lásky a soucitu. Použití: Tyčinku umístíme do stojánku, zapálíme, po několika Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Vonné tyčinky Premium Om ritual

Vonné tyčinky Premium Om ritual vyrobené z vysoce kvalitních 100% přírodních květinových výtažků, exotických olejů a koření podle tradičních receptur indické ajurvédy - indického lékařství, na bambusové štěpině. Zpívání mantry "Om Namah Shivaya" přináší mír do našeho srdce, posiluje radost a oblažuje duši. Mantra je spojena s božskou láskou, milostí, pravdou a bližností. Pomáhá dosáhnout seberealizace během meditace. Vůně tyčinek je vhodná při cvičení jógy, při meditaci a relaxaci. Vytvořte si prostřednictvím jemné aromatické vůně uklidňující atmosféru pro meditaci, odpočinek a navození pocitu harmonie, lásky a soucitu.

Použití: Tyčinku umístíme do stojánku, zapálíme, po několika vteřinách sfoukneme a necháme doutnat. Zapálenou tyčinku nenechávejte nikdy bez dozoru, chraňte před dětmi.

Hmotnost: 15 g

Další Vonné tyčinky