vyprodáno / není v prodeji

Stojánek Mandala z černého leštěného mastku na vonné tyčinky na bambusové štěpině. Mandala je obrázek květiny pro harmonizaci mysli i duše. Napomáhá soustředění a celkové pohodě. Misku lze využitít i pro pálení vonných kužílků a františků. Stojánek je vyroben z černého leštěného mastku. Šíře je cca 10,5 cm.  Černá ve Feng S Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Stojánek Mandala z mastku na vonné tyčinky

Stojánek Mandala z černého leštěného mastku na vonné tyčinky na bambusové štěpině. Mandala je obrázek květiny pro harmonizaci mysli i duše. Napomáhá soustředění a celkové pohodě. Misku lze využitít i pro pálení vonných kužílků a františků. Stojánek je vyroben z černého leštěného mastku.

Šíře je cca 10,5 cm. 

Černá ve Feng Shui představuje energii vody. Kameny této barvy jsou vhodné pro jakýkoliv prostor, který se používá k odpočinku, meditaci, relaxaci nebo modlitbě. Energie vody je tradičně spojována se vstupem nebo se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty. Chcete-li zachovat svůj život v pohybu směrem vpřed k vytyčeným cílům, využijte k tomu energii vodních prvků. 

Voda, to je energie ticha, síly, klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajná a velmi silná. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

Další Začínáme s jógou