vyprodáno / není v prodeji

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/ Jóga Dnes Speciál d Celý popis

  • již 23 let s vámi
  • vrácení zboží do 14 dnů
  • 10% sleva pro předplatitele Jóga Dnes
Dostupnost: více než týden

Produkt již není dostupný.


Osobní odběr objednávek: otevírací doba

Jóga Dnes Speciál set

Předplatné časopisu Jóga Dnes si můžete objednat online, výhodnější cena, poštovné zdarma a dodání až do vaší schránky! https://www.jogadnes.cz/predplatne/

Jóga Dnes Speciál duben 2018

V kabelkovém formátu speciálu naleznete 47 jarních receptů (vegetariánské, veganské, bezlepkové, zdravé dezerty), rozhovor s Veroniku Arichteva, jógové sestavy pro detox a kondici nebo čínský, ájurvédský, naturopatický a západní pohled na očistu a hubnutí s mnoha podrobnými postupy na to, jak podpořit svou jarní energii a připravit se na léto. Spolu s tipy, které provází celý speciál si tak můžete sestavit váš individuální jarní restart, díky kterému shodíte přebytečné zimní kilogramy a očistíte svůj organismus. Čeká vás plno stran zdravého jídla, tradičních ale i netradičních přístupů k jaru a samozřejmě nespočet tipů a inspirace!

Jóga Dnes Speciál říjen 2018

V první polovině Speciálu se obrátíte sami k sobě a ke svému nitru – seznámíte se s technikami pro očistu mysli teď a tady, dokážeme vám, že meditovat zvládne opravdu každý a představíme vám různé přístupy k tomu, jak si efektivně uklidit v hlavě. Druhá polovina Speciálu je věnována 40 receptům na pokrmy pro lehkost a energii, které jsou pro přehlednost rozděleny na vegetariánské, veganské, bezlepkové a zdravé dezerty. Nezapomínáme ani na ájurvédu a ájurvédské recepty pro zahřátí a vyrovnání rovnováhy. Ve speciálu navíc najdete 16 interaktivních stran, které lze vystřihnout a použít k práci na sobě samém. Očista prostoru, vztahů a mysli, zaznamenávání dobrozvyků či formulace svých přání – to je obrácení se do nitra, které je pro podzimní chmurné dny jako dělané.

Jóga Dnes Speciál únor 2019

Je zaměřen na kondici a vitalitu! Vydání Jóga DNES Speciál únor 2019 s nádechem vitality a kondice. Rozebereme pohyb ze všech stran. Těšit se můžete na 10 jógových sestav, mezi kterými nebudou chybět sestavy čtenářek a zároveň výherkyň naší výzvy „Staň se součástí Jóga DNES Speciál“. Opět se můžete těšit na 16 kreativních stran, které si můžete vyjmout a dále s nimi pracovat dle potřeby. Nebudou chybět ani recepty tak, jak jste zvyklí – 40 receptů rozdělených na vegetariánské, veganské, bezlepkové a zdravé dezerty, tentokrát s hostem, bloggerkou Tinou z @tinajedoma, která pro vás připravila celou veganskou sekci, ale i nafotila titulku Jóga DNES Speciál únor!

Jóga Dnes Speciál duben 2019

Exotická a všemi barvami hrající titulka vydání dubnového Speciálu znamená jediné – tentokrát budeme cestovat! Vychutnejte si svět! – to je hlavní téma, které udává tempo obsahu celého čísla. Reportáž o digitálním nomádství vás přesvědčí, že skloubit práci a cestování rozhodně není nemožné. Připravili jsme pro vás náhled do čtyř naprosto odlišných zemí s rozmanitými kulturami – Indie, Indonésie, Řecka a Islandu. A protože k cestování neodmyslitelně patří i lokální kuchyně, v druhé části vás opět čeká 40 receptů na vegetariánské, veganské a bezlepkové pokrmy. Samozřejmě nebudou chybět ani chutné dezerty. Pokud často cestujete, jistě oceníte naši interaktivní přílohu, kde naleznete jógový kvíz či křížovku pro volný čas, ale i jógové tipy, jak přežít dlouhé cestování bez bolavých zad a následků jet lagu.

Jóga Dnes Speciál říjen 2019

Meditace & Relaxace – to je hlavní téma v pořadí třetího vydání tohoto roku, které plně souzní s podzimní náladou i barvami. Podzim a zima je ve znamení zastavení se, soustředění se na sebe a na svou duši, a ve znamení relaxace a uzemnění. Můžete se těšit na interaktivní přílohu Průvodce meditací, Meditace podle ájurvédské dóši či Meditace šamatha. Pokud jste doposud nenašli k meditaci cestu, náš Speciál vás navede, poskytne potřebné popostrčení a dokáže vám, že meditovat můžete i vy. Chybět nebude 40 zdravých receptů na vegetariánské, veganské a bezlepkové pokrmy. Při podzimní relaxaci si můžete zpříjemnit chvíle přípravou sladkých, zdravých dezertů a nebo si zacvičit jógu podle některé z našich sestav – třeba v posteli!

Jóga Dnes Speciál únor 2020

Návrat k přírodě – to je hlavní téma prvního vydání Jóga DNES Speciálu roku 2020. Odkryjeme vám tajemství otužování a terapie chladem, podíváme se na to, jak přenést přírodu do města a ukážeme vám, že otočit se někdy zpět k prosté přírodě může být nečekaným nabitým ztracené životní rovnováhy. Můžete se těšit jednak na bohatou přílohu 5 elementů – voda, vzduch, éter, země a oheň, ale také na jógové sestavy čtenářů, kteří byli zachyceni v krásném prostředí podzimní krajiny. Ve Speciálu nebude chybět ani 40 jednoduchých a chutných receptů. Tentokrát jsme pro vás připravili 4 nové kategorie: polévky, ájurvédské pokrmy, hřejivé nápoje a zdravé dezerty. Exkluzivní fotky sestav, vás čtenářů, z nejrůznějších koutů světa a Česka tvoří hlavní jógovou náplň cvičebních sestav Jóga Dnes Speciálu.

Další SPECIÁL Jóga dnes